Fortsätt skratta!

Om man gillar humor som Galenskaparna och After Shave, så blir det ofta så att man gapskrattar. För den som skäms för sina tänder kan detta vara en svår situation och man sitter där och fnissar eller döljer munnen när man skrattar. Det finns nu hjälp att få och det utan att sätta in en sådan där räls ni vet, som var vanligt när man var liten. Nu finns det något som heter hos osynlig tandställning. Om du vill ha en osynlig tandställning så kan du få det Smajla. Smajla är en klinik som dels erbjuder osynlig tandställning men som även ger övrig tandläkarvård.

Osynlig tandställning syns inte!

En osynlig tandställning synd inte utanpå att du bär! Detta eftersom man sätter fast den på baksidan av dina tänder. Du behöver därmed inte bekymra dig om att ändra något på ditt utseende. En osynlig tandställning heter med Incognito™ med lite finare språk. Det är ett individualiserat lingualsystem där brackets och bågar är anpassade efter den som bär dem. Tack vare det så syns den inte samt att den är mycket bekväm att bära.

SMAJLA ger även tandläkarvård

Att ha ett vackert leende är inte bara raka tänder. Det är även att ha tänder du sköter om. Se till att boka in tid hos SMAJLA för en standardkonsultation/vanlig tandläkarvård om du behöver göra lagningar. Du kan även bleka dina tänder här om du vill eller besöka en tandhygienist. Så se till att ta hand om dina tänder och börja skratta igen!

21 jul 2016