Rätt skönt låta proffs göra flyttstädningen

Att genomföra en flytt med allt vad det innebär, det kan vara riktigt tufft och jobbigt. Det vet de flesta som flyttat och som gjort allt själv. Att ta in hjälp, för hela eller delar av det, det är inte fel! Dels går det ju att anlita en flyttfirma för själva flytten, dels en städfirma för städningen. Just städningen är ju viktigt att den blir bra. Därför är det smart att ta ett städföretag med hög kundnöjdhet. För då vet du att de även kommer att göra dig nöjd. 

Att flyttstäda tar tid

Skulle du göra din egen flyttstädning, så tänk på att det kommer ta tid, oftast mer tid än vad du tror. Du måste noga städa alla rum, från golv till tak och allt som finns däremellan. Därtill är det fönster som ska putsas, avlopp som ska rensas samt en massa mer. En checklista är ett måste så att du inte missar något!

Anlita hjälp

Det har blivit allt mer vanligt att ta in hjälp för saker som flyttstädning i Eslöv. Dels är det ju så att det kostar inte allt för mycket, tack vare RUT-avdraget, dels är det många som känner att de inte har lust, tid eller kan städa själva. 

Så ska du flytta, se till att överväga att ta in hjälp. Det i form av både flyttfirma samt sedan även en städfirma som fixar själva flyttstädningen. 

4 Apr 2023

Här skriver vi om ämnen kopplade till humor och underhållning men innehållet är inte direkt kopplat till GAS Klubben.

 

Facebook:

Facebook

Senaste inläggen:

GASklubben – Galenskaparnas & After Shaves Officiella Fanclub

 

GASklubben var Galenskaparnas & After Shaves Officiella Fanclub. Den grundades 2000 och drevs som en ideell förening av Tomas Webster och Thomas Johansson. Klubbens offentliga startdatum var 22 september i samband med premiären av ”Allt möjligt” på Lorensbergsteatern. Dock hade planerna på att starta upp redan funnits i ett halvår. Som medlem i GAS-klubben så fick du om du var medlem information om allt som rörde Galenskaparnas & After Shave och om deras produktioner. Du fick erbjudanden och kunde delta i tävlingar. GAS-klubben gav även ut medlemstidningen ”Nåt Nytt”. Klubben hade cirka 400 medlemmar, men lades ner 2010.

Galenskaparnas & After Shave

Galenskaparnas & After Shave är humorgrupp respektive barbershopgrupp som samarbetat då och då ända sedan 1982. Genom åren har de tillsammans producerat bland annat 28 scenproduktioner i form av revyer, krogshower och turnéer, samt cirka fem tv-serier, åtta filmer och över 30 musikalbum.

Denna grupp är en av Sveriges mest framgångsrika humorgrupper vi någonsin haft. Denna grupp står bakom flera kända tv-produktioner, låtar och revysuccéer. Bland annat står de bakom TV-serien Macken, filmen Hajen som visste för mycket och revyn Stinsen brinner. De har även tillverkat flera hit-låtar som idag är en del av populärkulturen. Dessa är bland annat "Macken", "Bara sport", "Husvagn", "Pappa, jag vill ha en italienare", "Gôtt å leva" och "Grisen i säcken". Dock finns det många fler”. Många av gruppens rollfigurer är även de några som lever kvar och har blivit populärkultur. Bland dessa hittar vi bland annat Roy och Roger från TV-serien Macken, Allan Preussen och Farbror Frej från En himla många program och bossakungen Astor Qvarts från Grisen i säcken.

Galenskaparna, bildades 1978 och består av Anders Eriksson, Claes Eriksson och Kerstin Granlund. Dessa medlemmar och denna grupp är de som står mest för teaterdelarna i humoruppsättningar. Claes Eriksson är den som författar de flesta manus och skriver även det mesta av musiken, samt regisserar filmerna.

After Shave är en barbershopkvartett som bildades 1979. Denna grupp består av Jan Rippe (bas), Knut Agnred (solo/tenor) och Per Fritzell (tenor). Peter Rangmar (baryton) var den fjärde medlemmen i denna grupp, men han avled våren 1997 i hudcancer. After Shave är de som ofta står för den mer musikaliska delen av hela gruppens verk.

Galenskaparna och After Shave är fortfarande i allra högsta grad aktiva. 2015 kom de med ”Spargrisarna kan rädda världen”. Det är gruppens 27:e liveföreställning.

Du hittar Galenskaparna och After Shave på Facebook, samt på Kulturtuben.