Bär kändisar kartonger?

Tror du att någon av våra superkända svenska artister skulle bära sina egna flyttkartonger när de byter bostad? Vi har svårt att se Bianca med en soffa i ett trapphus, Darin med en flyttkartong eller Måns Zelmerlöw med skurtrasan i full fart vid flyttstädningen. Det kanske inte alls stämmer, de kansk visst flyttar på egen hand, men vi tror inte det. Däremot skulle vi inte bli förvånade att se någon i Galenskaparna eller After Shave komma kånkandes på en kartong som är alldeles för tung. 

De anlitar ofta flyttföretag

Du kanske tänker att det handlar om pengar att kändisar inte bär själva men så är det inte. https://www.flyttfirmadjursholm.se/ har överkomliga priser som gör att vem som helst kan anlita dem. Nej, det handlar mer om att inte utsätta sig för saker som kan påverka artisteriet och det handlar nog lika mycket om att slippa bära. 

Precis som när du eller vem som helst ska flytta. Det är inte kul att bära möbler, eller jo - ett lite tag kanske. Men efter 18 vändor blir det långsamt och bår man i en sjurummare så får man nog räkna med rätt många trappsteg innan man är färdig.  

Så gör som kändisarna, anlita flyttfirma! Det sparar din kropp och du får fram alla grejer till rätt plats på en gång utan att behöva köra i storstadstarfik med ett släp som gör att du knappt ser något. 

11 Dec 2022

Här skriver vi om ämnen kopplade till humor och underhållning men innehållet är inte direkt kopplat till GAS Klubben.

 

Facebook:

Facebook

Senaste inläggen:

GASklubben – Galenskaparnas & After Shaves Officiella Fanclub

 

GASklubben var Galenskaparnas & After Shaves Officiella Fanclub. Den grundades 2000 och drevs som en ideell förening av Tomas Webster och Thomas Johansson. Klubbens offentliga startdatum var 22 september i samband med premiären av ”Allt möjligt” på Lorensbergsteatern. Dock hade planerna på att starta upp redan funnits i ett halvår. Som medlem i GAS-klubben så fick du om du var medlem information om allt som rörde Galenskaparnas & After Shave och om deras produktioner. Du fick erbjudanden och kunde delta i tävlingar. GAS-klubben gav även ut medlemstidningen ”Nåt Nytt”. Klubben hade cirka 400 medlemmar, men lades ner 2010.

Galenskaparnas & After Shave

Galenskaparnas & After Shave är humorgrupp respektive barbershopgrupp som samarbetat då och då ända sedan 1982. Genom åren har de tillsammans producerat bland annat 28 scenproduktioner i form av revyer, krogshower och turnéer, samt cirka fem tv-serier, åtta filmer och över 30 musikalbum.

Denna grupp är en av Sveriges mest framgångsrika humorgrupper vi någonsin haft. Denna grupp står bakom flera kända tv-produktioner, låtar och revysuccéer. Bland annat står de bakom TV-serien Macken, filmen Hajen som visste för mycket och revyn Stinsen brinner. De har även tillverkat flera hit-låtar som idag är en del av populärkulturen. Dessa är bland annat "Macken", "Bara sport", "Husvagn", "Pappa, jag vill ha en italienare", "Gôtt å leva" och "Grisen i säcken". Dock finns det många fler”. Många av gruppens rollfigurer är även de några som lever kvar och har blivit populärkultur. Bland dessa hittar vi bland annat Roy och Roger från TV-serien Macken, Allan Preussen och Farbror Frej från En himla många program och bossakungen Astor Qvarts från Grisen i säcken.

Galenskaparna, bildades 1978 och består av Anders Eriksson, Claes Eriksson och Kerstin Granlund. Dessa medlemmar och denna grupp är de som står mest för teaterdelarna i humoruppsättningar. Claes Eriksson är den som författar de flesta manus och skriver även det mesta av musiken, samt regisserar filmerna.

After Shave är en barbershopkvartett som bildades 1979. Denna grupp består av Jan Rippe (bas), Knut Agnred (solo/tenor) och Per Fritzell (tenor). Peter Rangmar (baryton) var den fjärde medlemmen i denna grupp, men han avled våren 1997 i hudcancer. After Shave är de som ofta står för den mer musikaliska delen av hela gruppens verk.

Galenskaparna och After Shave är fortfarande i allra högsta grad aktiva. 2015 kom de med ”Spargrisarna kan rädda världen”. Det är gruppens 27:e liveföreställning.

Du hittar Galenskaparna och After Shave på Facebook, samt på Kulturtuben.