Roliga elektrikerskämt

Att vara utan ström, det är ju mindre kul, men något som kan vara rätt skoj, det är alla de skämt som finns om elektriker. Det är ju så att olika yrken och branscher, de brukar alltid få egna skämt. Sedan finns det ju även andra som är baserade på hårfårg, namn och så vidare

Idag tänkte jag dra några kul skämt om just elektriker.

Skämt om elektriker

Varför ska man inte säga emot en Elektriker?
- Du kan åka på en propp!

Varför äter inte elektrikern på midsommar?
- Han är proppmätt på strömming

Vad är elektrikerns favoritkrydda?
- Kanel

Har du pratat med elektrikern på sistone?
- Nej, vi tappade kontakten

Varför åker inte elektrikern till Strömstad?
- Han vill inte stöta sig med lokalbefolkningen

Vad vill elektrikern helst ha på semestern?
- Lågspänning

Vad kallar man en elektrikerlärling?
- Stötdämpare

Hur märker man att elektrikern fått lite för mycket på festen?
- Ej kontaktbar

Vad är elektrikerns bästa sida?
- De är väldigt jordnära

Var är elektrikerns näst bästa sida?
- De har lätt för att få kontakt

Vad är en elektrikers jobbigaste egenskap?
- De stöter på en hela tiden

Varför har elektriker så gamla syskon?
- De är sladdbarn

Vad har elektrikern för elektrisk komponent i byxan?
- Mot-ståndet

Varför har elektriker så bra lön?
- De har bra kontakter inom ledande kretsar

Du som vill garantera dig om att alltid ha ström, klicka här och köp en inverter. Och vi lovar, det är inget skämt!

22 Aug 2022

Här skriver vi om ämnen kopplade till humor och underhållning men innehållet är inte direkt kopplat till GAS Klubben.

 

Facebook:

Facebook

Senaste inläggen:

GASklubben – Galenskaparnas & After Shaves Officiella Fanclub

 

GASklubben var Galenskaparnas & After Shaves Officiella Fanclub. Den grundades 2000 och drevs som en ideell förening av Tomas Webster och Thomas Johansson. Klubbens offentliga startdatum var 22 september i samband med premiären av ”Allt möjligt” på Lorensbergsteatern. Dock hade planerna på att starta upp redan funnits i ett halvår. Som medlem i GAS-klubben så fick du om du var medlem information om allt som rörde Galenskaparnas & After Shave och om deras produktioner. Du fick erbjudanden och kunde delta i tävlingar. GAS-klubben gav även ut medlemstidningen ”Nåt Nytt”. Klubben hade cirka 400 medlemmar, men lades ner 2010.

Galenskaparnas & After Shave

Galenskaparnas & After Shave är humorgrupp respektive barbershopgrupp som samarbetat då och då ända sedan 1982. Genom åren har de tillsammans producerat bland annat 28 scenproduktioner i form av revyer, krogshower och turnéer, samt cirka fem tv-serier, åtta filmer och över 30 musikalbum.

Denna grupp är en av Sveriges mest framgångsrika humorgrupper vi någonsin haft. Denna grupp står bakom flera kända tv-produktioner, låtar och revysuccéer. Bland annat står de bakom TV-serien Macken, filmen Hajen som visste för mycket och revyn Stinsen brinner. De har även tillverkat flera hit-låtar som idag är en del av populärkulturen. Dessa är bland annat "Macken", "Bara sport", "Husvagn", "Pappa, jag vill ha en italienare", "Gôtt å leva" och "Grisen i säcken". Dock finns det många fler”. Många av gruppens rollfigurer är även de några som lever kvar och har blivit populärkultur. Bland dessa hittar vi bland annat Roy och Roger från TV-serien Macken, Allan Preussen och Farbror Frej från En himla många program och bossakungen Astor Qvarts från Grisen i säcken.

Galenskaparna, bildades 1978 och består av Anders Eriksson, Claes Eriksson och Kerstin Granlund. Dessa medlemmar och denna grupp är de som står mest för teaterdelarna i humoruppsättningar. Claes Eriksson är den som författar de flesta manus och skriver även det mesta av musiken, samt regisserar filmerna.

After Shave är en barbershopkvartett som bildades 1979. Denna grupp består av Jan Rippe (bas), Knut Agnred (solo/tenor) och Per Fritzell (tenor). Peter Rangmar (baryton) var den fjärde medlemmen i denna grupp, men han avled våren 1997 i hudcancer. After Shave är de som ofta står för den mer musikaliska delen av hela gruppens verk.

Galenskaparna och After Shave är fortfarande i allra högsta grad aktiva. 2015 kom de med ”Spargrisarna kan rädda världen”. Det är gruppens 27:e liveföreställning.

Du hittar Galenskaparna och After Shave på Facebook, samt på Kulturtuben.