Bäst köpa nya sommardäck

byta till sommardäck

Jag gjorde nog ett misstag för ett par månader sedan när jag bytte däck. Jag satte på de däck jag hade hemma, som varit med ett par säsonger. Men, märker nu att de är ju allt för slitna! Så jag måste nog investera i ett par nya sommardäck! Man får ju inte ha under en viss mm, samt att det är ju även farligt att åka med bankslitna däck! Så det blir att söka efter nya sommardäck nu. Kanske ska leta sommardäck bäst i test. Såg att det fanns på https://bästitest.org/sommardack-billiga. Kanske ska passa på att kolla över vinterdäcken med, så jag inte gör samma misstag när det är dags att byta igen. På sidan bästitest.org/vinterdack-dubb-friktion, finns ju det bra tips!

Bra att jämföra

Jag har märkt att det är bra att jämföra saker på nätet innan man ska köpa det. Det spelar ingen roll om det är bäst i test vinterdäck eller om det är andra prylar. Jag vet inte om jag ska ha continental, goodyear eller andra däck så bra läsa för och nackdelar om dem. Även se om man kan hitta tystaste däcken. Gillar inte buller. 

Har ofta förr låtit bli att jämföra saker och sedan märkt att jag inte köpt kanske den bästa sorten av något eller att det vart dyrare än vad jag hade kunnat få det på andra ställen. Så nu jämför jag det mesta! Så kan jag alltid få det bästa alternativet.

7 Aug 2018

Här skriver vi om ämnen kopplade till humor och underhållning men innehållet är inte direkt kopplat till GAS Klubben.

 

Facebook:

Facebook

Senaste inläggen:

GASklubben – Galenskaparnas & After Shaves Officiella Fanclub

 

GASklubben var Galenskaparnas & After Shaves Officiella Fanclub. Den grundades 2000 och drevs som en ideell förening av Tomas Webster och Thomas Johansson. Klubbens offentliga startdatum var 22 september i samband med premiären av ”Allt möjligt” på Lorensbergsteatern. Dock hade planerna på att starta upp redan funnits i ett halvår. Som medlem i GAS-klubben så fick du om du var medlem information om allt som rörde Galenskaparnas & After Shave och om deras produktioner. Du fick erbjudanden och kunde delta i tävlingar. GAS-klubben gav även ut medlemstidningen ”Nåt Nytt”. Klubben hade cirka 400 medlemmar, men lades ner 2010.

Galenskaparnas & After Shave

Galenskaparnas & After Shave är humorgrupp respektive barbershopgrupp som samarbetat då och då ända sedan 1982. Genom åren har de tillsammans producerat bland annat 28 scenproduktioner i form av revyer, krogshower och turnéer, samt cirka fem tv-serier, åtta filmer och över 30 musikalbum.

Denna grupp är en av Sveriges mest framgångsrika humorgrupper vi någonsin haft. Denna grupp står bakom flera kända tv-produktioner, låtar och revysuccéer. Bland annat står de bakom TV-serien Macken, filmen Hajen som visste för mycket och revyn Stinsen brinner. De har även tillverkat flera hit-låtar som idag är en del av populärkulturen. Dessa är bland annat "Macken", "Bara sport", "Husvagn", "Pappa, jag vill ha en italienare", "Gôtt å leva" och "Grisen i säcken". Dock finns det många fler”. Många av gruppens rollfigurer är även de några som lever kvar och har blivit populärkultur. Bland dessa hittar vi bland annat Roy och Roger från TV-serien Macken, Allan Preussen och Farbror Frej från En himla många program och bossakungen Astor Qvarts från Grisen i säcken.

Galenskaparna, bildades 1978 och består av Anders Eriksson, Claes Eriksson och Kerstin Granlund. Dessa medlemmar och denna grupp är de som står mest för teaterdelarna i humoruppsättningar. Claes Eriksson är den som författar de flesta manus och skriver även det mesta av musiken, samt regisserar filmerna.

After Shave är en barbershopkvartett som bildades 1979. Denna grupp består av Jan Rippe (bas), Knut Agnred (solo/tenor) och Per Fritzell (tenor). Peter Rangmar (baryton) var den fjärde medlemmen i denna grupp, men han avled våren 1997 i hudcancer. After Shave är de som ofta står för den mer musikaliska delen av hela gruppens verk.

Galenskaparna och After Shave är fortfarande i allra högsta grad aktiva. 2015 kom de med ”Spargrisarna kan rädda världen”. Det är gruppens 27:e liveföreställning.

Du hittar Galenskaparna och After Shave på Facebook, samt på Kulturtuben.