Fortsätt skratta!

Om man gillar humor som Galenskaparna och After Shave, så blir det ofta så att man gapskrattar. För den som skäms för sina tänder kan detta vara en svår situation och man sitter där och fnissar eller döljer munnen när man skrattar. Det finns nu hjälp att få och det utan att sätta in en sådan där räls ni vet, som var vanligt när man var liten. Nu finns det något som heter hos osynlig tandställning. Om du vill ha en osynlig tandställning så kan du få det Smajla. Smajla är en klinik som dels erbjuder osynlig tandställning men som även ger övrig tandläkarvård.

Osynlig tandställning syns inte!

En osynlig tandställning synd inte utanpå att du bär! Detta eftersom man sätter fast den på baksidan av dina tänder. Du behöver därmed inte bekymra dig om att ändra något på ditt utseende. En osynlig tandställning heter med Incognito™ med lite finare språk. Det är ett individualiserat lingualsystem där brackets och bågar är anpassade efter den som bär dem. Tack vare det så syns den inte samt att den är mycket bekväm att bära.

SMAJLA ger även tandläkarvård

Att ha ett vackert leende är inte bara raka tänder. Det är även att ha tänder du sköter om. Se till att boka in tid hos SMAJLA för en standardkonsultation/vanlig tandläkarvård om du behöver göra lagningar. Du kan även bleka dina tänder här om du vill eller besöka en tandhygienist. Så se till att ta hand om dina tänder och börja skratta igen!

21 Jul 2016

Här skriver vi om ämnen kopplade till humor och underhållning men innehållet är inte direkt kopplat till GAS Klubben.

 

Facebook:

Facebook

Senaste inläggen:

GASklubben – Galenskaparnas & After Shaves Officiella Fanclub

 

GASklubben var Galenskaparnas & After Shaves Officiella Fanclub. Den grundades 2000 och drevs som en ideell förening av Tomas Webster och Thomas Johansson. Klubbens offentliga startdatum var 22 september i samband med premiären av ”Allt möjligt” på Lorensbergsteatern. Dock hade planerna på att starta upp redan funnits i ett halvår. Som medlem i GAS-klubben så fick du om du var medlem information om allt som rörde Galenskaparnas & After Shave och om deras produktioner. Du fick erbjudanden och kunde delta i tävlingar. GAS-klubben gav även ut medlemstidningen ”Nåt Nytt”. Klubben hade cirka 400 medlemmar, men lades ner 2010.

Galenskaparnas & After Shave

Galenskaparnas & After Shave är humorgrupp respektive barbershopgrupp som samarbetat då och då ända sedan 1982. Genom åren har de tillsammans producerat bland annat 28 scenproduktioner i form av revyer, krogshower och turnéer, samt cirka fem tv-serier, åtta filmer och över 30 musikalbum.

Denna grupp är en av Sveriges mest framgångsrika humorgrupper vi någonsin haft. Denna grupp står bakom flera kända tv-produktioner, låtar och revysuccéer. Bland annat står de bakom TV-serien Macken, filmen Hajen som visste för mycket och revyn Stinsen brinner. De har även tillverkat flera hit-låtar som idag är en del av populärkulturen. Dessa är bland annat "Macken", "Bara sport", "Husvagn", "Pappa, jag vill ha en italienare", "Gôtt å leva" och "Grisen i säcken". Dock finns det många fler”. Många av gruppens rollfigurer är även de några som lever kvar och har blivit populärkultur. Bland dessa hittar vi bland annat Roy och Roger från TV-serien Macken, Allan Preussen och Farbror Frej från En himla många program och bossakungen Astor Qvarts från Grisen i säcken.

Galenskaparna, bildades 1978 och består av Anders Eriksson, Claes Eriksson och Kerstin Granlund. Dessa medlemmar och denna grupp är de som står mest för teaterdelarna i humoruppsättningar. Claes Eriksson är den som författar de flesta manus och skriver även det mesta av musiken, samt regisserar filmerna.

After Shave är en barbershopkvartett som bildades 1979. Denna grupp består av Jan Rippe (bas), Knut Agnred (solo/tenor) och Per Fritzell (tenor). Peter Rangmar (baryton) var den fjärde medlemmen i denna grupp, men han avled våren 1997 i hudcancer. After Shave är de som ofta står för den mer musikaliska delen av hela gruppens verk.

Galenskaparna och After Shave är fortfarande i allra högsta grad aktiva. 2015 kom de med ”Spargrisarna kan rädda världen”. Det är gruppens 27:e liveföreställning.

Du hittar Galenskaparna och After Shave på Facebook, samt på Kulturtuben.