Gillar du att städa?

Städning, det är ofta något man gillar att göra, eller avskyr att göra. Dock är det ju ändå en sak alla måste göra, så att säga. Fast, det är inget som säger att man måste göra det på egen hand. En hemstädning i Malmö kan man anlita en städfirma att göra åt en om man har lust. Då kan man ägna sig åt att göra andra saker. Oftast är det ju annars så att man lägger tid på helgen åt att städa. Ofta tar det kanske en hel dag om man har otur eller inte gjort något alls under veckan. Då kan det vara skönt att låta ett städföretag sköta det åt en.

Flyttstädning då?

Alla har väl flyttat i alla fall minst en gång i sina liv. Med en flytt så kommer det mycket saker att göra. En sak är att flyttstäda. Den städningen är något som måste göras mycket noggrant. Det kan annars bli så att hyresvärden klagar och du får göra om eller i alla fall betala för en flyttstädning. Då är det kanske smidigare att se till att anlita ett städföretag för det med, läs mer om det här. Då vet du med säkerhet att städningen kommer bli godkänd. Det eftersom att det är proffs som städar åt dig. Att anlita städfirma är inte heller så dyrt, det finns ju RUT-avdrag att använda för det, så att du kan få städningen till ett bra pris. 

13 Apr 2020

Här skriver vi om ämnen kopplade till humor och underhållning men innehållet är inte direkt kopplat till GAS Klubben.

 

Facebook:

Facebook

Senaste inläggen:

GASklubben – Galenskaparnas & After Shaves Officiella Fanclub

 

GASklubben var Galenskaparnas & After Shaves Officiella Fanclub. Den grundades 2000 och drevs som en ideell förening av Tomas Webster och Thomas Johansson. Klubbens offentliga startdatum var 22 september i samband med premiären av ”Allt möjligt” på Lorensbergsteatern. Dock hade planerna på att starta upp redan funnits i ett halvår. Som medlem i GAS-klubben så fick du om du var medlem information om allt som rörde Galenskaparnas & After Shave och om deras produktioner. Du fick erbjudanden och kunde delta i tävlingar. GAS-klubben gav även ut medlemstidningen ”Nåt Nytt”. Klubben hade cirka 400 medlemmar, men lades ner 2010.

Galenskaparnas & After Shave

Galenskaparnas & After Shave är humorgrupp respektive barbershopgrupp som samarbetat då och då ända sedan 1982. Genom åren har de tillsammans producerat bland annat 28 scenproduktioner i form av revyer, krogshower och turnéer, samt cirka fem tv-serier, åtta filmer och över 30 musikalbum.

Denna grupp är en av Sveriges mest framgångsrika humorgrupper vi någonsin haft. Denna grupp står bakom flera kända tv-produktioner, låtar och revysuccéer. Bland annat står de bakom TV-serien Macken, filmen Hajen som visste för mycket och revyn Stinsen brinner. De har även tillverkat flera hit-låtar som idag är en del av populärkulturen. Dessa är bland annat "Macken", "Bara sport", "Husvagn", "Pappa, jag vill ha en italienare", "Gôtt å leva" och "Grisen i säcken". Dock finns det många fler”. Många av gruppens rollfigurer är även de några som lever kvar och har blivit populärkultur. Bland dessa hittar vi bland annat Roy och Roger från TV-serien Macken, Allan Preussen och Farbror Frej från En himla många program och bossakungen Astor Qvarts från Grisen i säcken.

Galenskaparna, bildades 1978 och består av Anders Eriksson, Claes Eriksson och Kerstin Granlund. Dessa medlemmar och denna grupp är de som står mest för teaterdelarna i humoruppsättningar. Claes Eriksson är den som författar de flesta manus och skriver även det mesta av musiken, samt regisserar filmerna.

After Shave är en barbershopkvartett som bildades 1979. Denna grupp består av Jan Rippe (bas), Knut Agnred (solo/tenor) och Per Fritzell (tenor). Peter Rangmar (baryton) var den fjärde medlemmen i denna grupp, men han avled våren 1997 i hudcancer. After Shave är de som ofta står för den mer musikaliska delen av hela gruppens verk.

Galenskaparna och After Shave är fortfarande i allra högsta grad aktiva. 2015 kom de med ”Spargrisarna kan rädda världen”. Det är gruppens 27:e liveföreställning.

Du hittar Galenskaparna och After Shave på Facebook, samt på Kulturtuben.