Lyftdon för industrin

Industrier idag har ett behov av att alltid ha rätt saker på rätt plats så att säga. Det måste vara rätt komponenter för att allt ska fungera på det sätt som det är tänkt. På industrier idag är det rätt vanligt att man har behov av saker som ställdon, pressdon och lyftdon med mera. Som tur är så finns det idag företag som sysslar med just dessa grejer. Ett av dessa företaget heter Rockad. Vänd er till dem om det är så att ni behöver lyftdon eller andra produkter. Kraven på  material och om funktionalitet är olika hos olika verksamheter och industrier. För att få det allra bästa är det som sagt bra att vända sig till ett företag som kan leverera det ni behöver. Rockad är ett företag som erbjuder dig det bästa som finns på marknaden utifrån ditt behov.

Vill ni utveckla en produkt?

Om det är så att ni behöver hjälp med att utveckla en bra produkt som uppfyller de krav ni har, vänd er då till Rockad. Detta företag kan hjälpa er via konceptfas, konstruktionsfas och sedan lansering. De kan även hjälpa er som redan har en produkt som är klar men som kanske behöver lite fix med. För att få reda på exakt vad det är som detta företag kan göra för er inom detta, kolla deras hemsida. Där står det allt ni behöver veta om deras olika processer.Du kan även ta direkt kontakt med dem. De kan berätta mer specifikt utifrån era förutsättningar vad som kan göras.

14 Nov 2019

Här skriver vi om ämnen kopplade till humor och underhållning men innehållet är inte direkt kopplat till GAS Klubben.

 

Facebook:

Facebook

Senaste inläggen:

GASklubben – Galenskaparnas & After Shaves Officiella Fanclub

 

GASklubben var Galenskaparnas & After Shaves Officiella Fanclub. Den grundades 2000 och drevs som en ideell förening av Tomas Webster och Thomas Johansson. Klubbens offentliga startdatum var 22 september i samband med premiären av ”Allt möjligt” på Lorensbergsteatern. Dock hade planerna på att starta upp redan funnits i ett halvår. Som medlem i GAS-klubben så fick du om du var medlem information om allt som rörde Galenskaparnas & After Shave och om deras produktioner. Du fick erbjudanden och kunde delta i tävlingar. GAS-klubben gav även ut medlemstidningen ”Nåt Nytt”. Klubben hade cirka 400 medlemmar, men lades ner 2010.

Galenskaparnas & After Shave

Galenskaparnas & After Shave är humorgrupp respektive barbershopgrupp som samarbetat då och då ända sedan 1982. Genom åren har de tillsammans producerat bland annat 28 scenproduktioner i form av revyer, krogshower och turnéer, samt cirka fem tv-serier, åtta filmer och över 30 musikalbum.

Denna grupp är en av Sveriges mest framgångsrika humorgrupper vi någonsin haft. Denna grupp står bakom flera kända tv-produktioner, låtar och revysuccéer. Bland annat står de bakom TV-serien Macken, filmen Hajen som visste för mycket och revyn Stinsen brinner. De har även tillverkat flera hit-låtar som idag är en del av populärkulturen. Dessa är bland annat "Macken", "Bara sport", "Husvagn", "Pappa, jag vill ha en italienare", "Gôtt å leva" och "Grisen i säcken". Dock finns det många fler”. Många av gruppens rollfigurer är även de några som lever kvar och har blivit populärkultur. Bland dessa hittar vi bland annat Roy och Roger från TV-serien Macken, Allan Preussen och Farbror Frej från En himla många program och bossakungen Astor Qvarts från Grisen i säcken.

Galenskaparna, bildades 1978 och består av Anders Eriksson, Claes Eriksson och Kerstin Granlund. Dessa medlemmar och denna grupp är de som står mest för teaterdelarna i humoruppsättningar. Claes Eriksson är den som författar de flesta manus och skriver även det mesta av musiken, samt regisserar filmerna.

After Shave är en barbershopkvartett som bildades 1979. Denna grupp består av Jan Rippe (bas), Knut Agnred (solo/tenor) och Per Fritzell (tenor). Peter Rangmar (baryton) var den fjärde medlemmen i denna grupp, men han avled våren 1997 i hudcancer. After Shave är de som ofta står för den mer musikaliska delen av hela gruppens verk.

Galenskaparna och After Shave är fortfarande i allra högsta grad aktiva. 2015 kom de med ”Spargrisarna kan rädda världen”. Det är gruppens 27:e liveföreställning.

Du hittar Galenskaparna och After Shave på Facebook, samt på Kulturtuben.