Rullbanor och Conveyorsystem

Något som är viktigt inom en del branscher, det är att ha bra transportörsystem. Det kan vara rullbanor, läs mer här, eller så kan det handla om hela conveyorsystem, läs mer om dem här. 

Det finns ett bra företag som erbjuder både rullbanor och conveyorsystem och de heter Vecto. Med deras transportörsystem så får ni en bättre arbetsplats, som gör att ni slipper att manuellt bära, lyfta eller transportera tunga saker. 

Conveyorsystem är ett samlingsnamn för olika lösningar kring transport och förflyttning av olika material i en produktionsprocess. I detta ingår till exempelvis rullbanor, transportband, bandtransportörer och palltransportörsystem.

Satsa på bra transportsystem

Det är bra att tänka ergonomiskt, särskilt om man jobbar med tunga saker. Det är inte bra att slita ut sig för att man bär eller lyfter manuellt. Det kan vara bra att satsa på rullbanor eller andra system som transporterar. Det hittar ni som sagt hos Vecto. De har många bra lösningar. 

Bland annat så kan de erbjuda otala systemlösningar inom intern transport- och materialhanteringsteknik. De kan även leverera transportutrustningar. Dels i enskilda moduler, dels som nyckelfärdiga anläggningar. Hos dem finns det hängade system så väl som sådana ni kan montera på ett visst sätt samt sådana som står på golvet. 

Sedan så har Vecto även andra bra produkter. Så som kedjebanor, vagnar, bandtransportörer, pallsorterare och så vidare. 

Satsa på att skaffa bra transportsystem och gör er arbetsplats mer ergonomisk. Då slipper ni att slita ut er i förtid!

28 Sep 2020

Här skriver vi om ämnen kopplade till humor och underhållning men innehållet är inte direkt kopplat till GAS Klubben.

 

Facebook:

Facebook

Senaste inläggen:

GASklubben – Galenskaparnas & After Shaves Officiella Fanclub

 

GASklubben var Galenskaparnas & After Shaves Officiella Fanclub. Den grundades 2000 och drevs som en ideell förening av Tomas Webster och Thomas Johansson. Klubbens offentliga startdatum var 22 september i samband med premiären av ”Allt möjligt” på Lorensbergsteatern. Dock hade planerna på att starta upp redan funnits i ett halvår. Som medlem i GAS-klubben så fick du om du var medlem information om allt som rörde Galenskaparnas & After Shave och om deras produktioner. Du fick erbjudanden och kunde delta i tävlingar. GAS-klubben gav även ut medlemstidningen ”Nåt Nytt”. Klubben hade cirka 400 medlemmar, men lades ner 2010.

Galenskaparnas & After Shave

Galenskaparnas & After Shave är humorgrupp respektive barbershopgrupp som samarbetat då och då ända sedan 1982. Genom åren har de tillsammans producerat bland annat 28 scenproduktioner i form av revyer, krogshower och turnéer, samt cirka fem tv-serier, åtta filmer och över 30 musikalbum.

Denna grupp är en av Sveriges mest framgångsrika humorgrupper vi någonsin haft. Denna grupp står bakom flera kända tv-produktioner, låtar och revysuccéer. Bland annat står de bakom TV-serien Macken, filmen Hajen som visste för mycket och revyn Stinsen brinner. De har även tillverkat flera hit-låtar som idag är en del av populärkulturen. Dessa är bland annat "Macken", "Bara sport", "Husvagn", "Pappa, jag vill ha en italienare", "Gôtt å leva" och "Grisen i säcken". Dock finns det många fler”. Många av gruppens rollfigurer är även de några som lever kvar och har blivit populärkultur. Bland dessa hittar vi bland annat Roy och Roger från TV-serien Macken, Allan Preussen och Farbror Frej från En himla många program och bossakungen Astor Qvarts från Grisen i säcken.

Galenskaparna, bildades 1978 och består av Anders Eriksson, Claes Eriksson och Kerstin Granlund. Dessa medlemmar och denna grupp är de som står mest för teaterdelarna i humoruppsättningar. Claes Eriksson är den som författar de flesta manus och skriver även det mesta av musiken, samt regisserar filmerna.

After Shave är en barbershopkvartett som bildades 1979. Denna grupp består av Jan Rippe (bas), Knut Agnred (solo/tenor) och Per Fritzell (tenor). Peter Rangmar (baryton) var den fjärde medlemmen i denna grupp, men han avled våren 1997 i hudcancer. After Shave är de som ofta står för den mer musikaliska delen av hela gruppens verk.

Galenskaparna och After Shave är fortfarande i allra högsta grad aktiva. 2015 kom de med ”Spargrisarna kan rädda världen”. Det är gruppens 27:e liveföreställning.

Du hittar Galenskaparna och After Shave på Facebook, samt på Kulturtuben.