Sitt bekvämt och kika på GAS

Jag har mängder av filmer med Galenskaparna och After Shave. Jag brukar roa mig titt som tätt att lägga mig i soffan för att kika på dessa. Nu det senaste har jag dock märkt att jag behöver köpa en ny soffa, då den jag har börjar bli extremt sliten. Har börjat kolla på soffor på nätet främst. Det är bra att jämföra soffor så man hittar den man vill ha och till rätt pris. Jag hittade flera soffor på Wegot.se faktiskt och funderar på att köpa en där. De har både vanlig soffa så väl som bäddsoffor. Den soffa jag har nu hemma är en enkel tre sits, men vill nu köpa en sån där divansoffa. De ser så sköna ut. De kan man sitta i så väl som sträcka ut sig ordentligt i! På WeGot finns det förresten inte bara soffor. De har mängder av andra möbler och inredning. Kanske ska passa på att köpa ett nytt soffbord som matchar soffan?

Handla på nätet

Fördelen med att köpa soffbord och soffa hos WeGot är att man kan beställa det på nätet. Sedan får man hem det på bara ett par dagar. Då slipper man hyra en kärra och åka och hämta i affären själv. Dock kan man om man vill åka till WeGots butik i Malmö om man vill, eller för den delen bor nära. Jag föredrar ändå att få det hem, direkt, utan krångel!

18 May 2016

Här skriver vi om ämnen kopplade till humor och underhållning men innehållet är inte direkt kopplat till GAS Klubben.

 

Facebook:

Facebook

Senaste inläggen:

GASklubben – Galenskaparnas & After Shaves Officiella Fanclub

 

GASklubben var Galenskaparnas & After Shaves Officiella Fanclub. Den grundades 2000 och drevs som en ideell förening av Tomas Webster och Thomas Johansson. Klubbens offentliga startdatum var 22 september i samband med premiären av ”Allt möjligt” på Lorensbergsteatern. Dock hade planerna på att starta upp redan funnits i ett halvår. Som medlem i GAS-klubben så fick du om du var medlem information om allt som rörde Galenskaparnas & After Shave och om deras produktioner. Du fick erbjudanden och kunde delta i tävlingar. GAS-klubben gav även ut medlemstidningen ”Nåt Nytt”. Klubben hade cirka 400 medlemmar, men lades ner 2010.

Galenskaparnas & After Shave

Galenskaparnas & After Shave är humorgrupp respektive barbershopgrupp som samarbetat då och då ända sedan 1982. Genom åren har de tillsammans producerat bland annat 28 scenproduktioner i form av revyer, krogshower och turnéer, samt cirka fem tv-serier, åtta filmer och över 30 musikalbum.

Denna grupp är en av Sveriges mest framgångsrika humorgrupper vi någonsin haft. Denna grupp står bakom flera kända tv-produktioner, låtar och revysuccéer. Bland annat står de bakom TV-serien Macken, filmen Hajen som visste för mycket och revyn Stinsen brinner. De har även tillverkat flera hit-låtar som idag är en del av populärkulturen. Dessa är bland annat "Macken", "Bara sport", "Husvagn", "Pappa, jag vill ha en italienare", "Gôtt å leva" och "Grisen i säcken". Dock finns det många fler”. Många av gruppens rollfigurer är även de några som lever kvar och har blivit populärkultur. Bland dessa hittar vi bland annat Roy och Roger från TV-serien Macken, Allan Preussen och Farbror Frej från En himla många program och bossakungen Astor Qvarts från Grisen i säcken.

Galenskaparna, bildades 1978 och består av Anders Eriksson, Claes Eriksson och Kerstin Granlund. Dessa medlemmar och denna grupp är de som står mest för teaterdelarna i humoruppsättningar. Claes Eriksson är den som författar de flesta manus och skriver även det mesta av musiken, samt regisserar filmerna.

After Shave är en barbershopkvartett som bildades 1979. Denna grupp består av Jan Rippe (bas), Knut Agnred (solo/tenor) och Per Fritzell (tenor). Peter Rangmar (baryton) var den fjärde medlemmen i denna grupp, men han avled våren 1997 i hudcancer. After Shave är de som ofta står för den mer musikaliska delen av hela gruppens verk.

Galenskaparna och After Shave är fortfarande i allra högsta grad aktiva. 2015 kom de med ”Spargrisarna kan rädda världen”. Det är gruppens 27:e liveföreställning.

Du hittar Galenskaparna och After Shave på Facebook, samt på Kulturtuben.